Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu
Wybierz swój język
Strona główna
Aktualności
Planowane konferencje i szkolenia
Zorganizowane konferencje
Wydarzenia
Stanowiska i opinie KNoŻiŻ PAN
Prezydium
Skład
Struktura
Sekcja Analizy Żywności
Sekcja Bezpieczeństwa Żywności
Sekcja Chemii i Biochemii Żywności
Sekcja Fizyki i Inżynierii Żywności
Sekcja Mikrobiologii i Biotechnologii Żywności
Sekcja Technologii Żywności
Sekcja Żywienia Człowieka
Sekcja ds. Rozwoju Młodej Kadry Naukowej
Zakres działania
Wydawnictwa
Kontakt
http://nbdc2022.upwr.edu.pl/en/
Poprzedni artykuł: Akt_Zboża_2022
Poprzedni artykuł
Następny artykuł: AKT_VII_SIZ
Następny artykuł
Jesteś tutaj:
Start
Aktualności
Planowane konferencje i szkolenia
AKT_4th_Nordic_Baltic_Drying_Conference