Szanowni Państwo
Uprzejmie informujemy, że
Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji Instytutu Nauk o Żywności SGGW,
Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu PAN
oraz
Oddział Warszawski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Oddział Warszawski Polskiego Towarzystwa Agrofizycznego
organizują kolejne,
VII SYMPOZJUM INŻYNIERII ŻYWNOŚCI,
które tradycyjnie odbędzie się na terenie kampusu Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie w terminie 29-30 czerwca 2022, a w którym po raz pierwszy można będzie uczestniczyć również w trybie online.
Siódme Sympozjum ma dla nas szczególne znaczenie, z uwagi na fakt, że z powodu pandemii, planowane w 2020 roku spotkanie nie odbyło się,
a jako organizatorom Sympozjów Inżynierii Żywności zależy nam na utrzymaniu dobrego kontaktu z całym środowiskiem naukowców zajmujących się zagadnieniami inżynierii żywności.
Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w Sympozjum wszystkie osoby zajmujące się zagadnieniami szeroko rozumianej inżynierii żywności. Zwracamy też się z gorącą prośbą do Szanownych Państwa o rozpropagowanie informacji o Sympozjum wśród Państwa współpracowników.
Szczegółowe informacje dotyczące Sympozjum, tematyki oraz terminów nadsyłania zgłoszeń zamieszczono w komunikacie.
Z poważaniem i serdecznymi pozdrowieniami,
w imieniu Komitetu Organizacyjnego VII Sympozjum Inżynierii Żywności
Prof. dr hab. Dorota Witrowa-Rajchert
Dr hab. Ewa Gondek Prof. SGGW