Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu

Wybierz swój język

  • Polski (PL)
  • English (United Kingdom)
  • Strona główna
  • Aktualności
    • Planowane konferencje i szkolenia
    • Zorganizowane konferencje
  • Wydarzenia
  • Stanowiska i opinie KNoŻiŻ PAN
  • Prezydium
  • Skład
  • Struktura
    • Sekcja Analizy Żywności
    • Sekcja Bezpieczeństwa Żywności
    • Sekcja Chemii i Biochemii Żywności
    • Sekcja Fizyki i Inżynierii Żywności
    • Sekcja Mikrobiologii i Biotechnologii Żywności
    • Sekcja Technologii Żywności
    • Sekcja Żywienia Człowieka
    • Sekcja ds. Rozwoju Młodej Kadry Naukowej
  • Zakres działania
  • Wydawnictwa
  • Kontakt

Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu

Wydziału II Nauk Biologicznych i Rolniczych

Polskiej Akademii Nauk

IŻiŻ

 

  1. Jesteś tutaj:  
  2. Start

Do góry

Copyright © 2023 .:: Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu Polskiej Akademii Nauk ::.