Wydział Nauk Biologicznych i Rolniczych Polskiej Akademii Nauk

Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu PAN

Wydział Nauk Medycznych Polskiej Akademii Nauk

Komitet Nauki o Żywieniu Człowieka PAN

 

zapraszają do uczestnictwa

w dniu 24 listopada 2020 roku w konferencji z cyklu „Żywność, żywienie a zdrowie”,

pt. „Niekonwencjonalne i innowacyjne techniki – aspekty technologiczne i zdrowotne

organizowanej zdalnie za pomocą aplikacji MS Teams.

 

Konferencja ma charakter otwarty i jest bezpłatna - wymagane jest jednak zgłoszenie uczestnictwa na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Każdej osobie, która zgłosi swoje uczestnictwo zostanie wysłany link do spotkaniana kilka dni przed konferencją 

 

 

Program konferencji

Materiały konferencyjne - streszczenia wystąpień