Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu
Wybierz swój język
Strona główna
Aktualności
Planowane konferencje i szkolenia
Zorganizowane konferencje
Wydarzenia
Stanowiska i opinie KNoŻiŻ PAN
Prezydium
Skład
Struktura
Sekcja Analizy Żywności
Sekcja Bezpieczeństwa Żywności
Sekcja Chemii i Biochemii Żywności
Sekcja Fizyki i Inżynierii Żywności
Sekcja Mikrobiologii i Biotechnologii Żywności
Sekcja Technologii Żywności
Sekcja Żywienia Człowieka
Sekcja ds. Rozwoju Młodej Kadry Naukowej
Zakres działania
Wydawnictwa
Kontakt
Kontakt
Spis kontaktów,
Tytuł
Szczegóły
Dr hab. Ewa Jakubczyk, prof. SGGW
Telefon: +48 22 593-75-63
Sekretarz naukowy
Warszawa, Polska
Dr inż. Magdalena Dadan
Telefon: +48 22 593-75-60
Sekretarz techniczny
Warszawa, Polska
Jesteś tutaj:
Start
Kontakt